Uudised

14:24 21.11.2023

Nädal „Ettevõtlik Valga 2023“ pakub avastamisrõõmu ja kutsub kohtumistele

27. novembrist kuni 1. detsembrini toimub Valga vallas ettevõtlusele pühendatud nädal, millele on õla alla pannud ka ettevõtjad ise. Nädala raames leidub põnevaid tegevusi kõigile valla elanikele.

„Ettevõtlik Valga 2023" saab alguse 27. novembril kell 10 Valgamaa Kutseõppekeskuses, kus seekordse ettevõtjate ümarlaua- hommikusöögi teemaks on "Hea maine- meie kõigi südameasi". Maine sasipuntraid harutab lahti Viivika Eljand-Kärp, Tartu Ülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja. Ettevõtjatega kohtuvad vallavolikogu esimees Lauri Drubinš ja vallavanem Monika Rogenbaum. Pärastlõunal avaneb võimalus külastada Valga Kohtu- ja Riigimaja, mis ametlikult avas uksed 14. novembril.

28. ja 29. novembril on võimalus tutvuda Valga valla ettevõtete tegevuste ning nende juhtidega.  „Lahtiste uste päevad" on ettevõtetes P-Tech OÜ, Showtech OÜ, Reff OÜ, Müügiekspert OÜ, Aclima OÜ, MoonTTM OÜ, OÜ Rahel-Puit ja Kummibox OÜ. 

Neljapäev, 30. november on Eesti Töötukassa päralt: infohommik ja seminarid tutvustavad  väljakutseid töömaailmas töötukassa Valgamaa osakonnas.

Kõrvale ei jäeta ka noori, kellele avaneb võimalus tutvuda erinevate ametitega ja saada osa töövarjunädalast, mida korraldab Valga Avatud Noortekeskus.

Kõigile kohtumistele, ettevõtete külastustele ning seminaridele on vajalik eelregistreerimine! Täpne ajakava ning info on leitav Valga valla kodulehel: www.valga.ee/et/ettevotlusnadal.

Punkti paneb nädalale 1.detsembril toimuv ettevõtjatele mõeldud tänuüritus „Valga ettevõtlussära 2023", kus on ees ootamas ettevõtlusjutud, tunnustamine, pidusöök ja mitmed põnevad üllatused. Õhtut juhib Marek Sadam. Sündmus on kutsetega.

Nädala korraldaja on Valga Vallavalitsus, partnerid SA Valgamaa Arenguagentuur ja Eesti Töötukassa Valgamaa osakond.

Lisainfo: ettevõtlus- ja arenguspetsialist Mare Raid, tel 5349 8683, mare.raid@valga.ee

 

 

Tegevuste elluviimist toetab meetme "Piirkondade konkurentsivõime tugevdamine" tegevus "Piirkondlikud algatused tööhõive  ja    ettevõtlikkuse edendamiseks" projekt nr. 2014-2020.5.04.19-0389 "Ettevõtlusaktiivsuse kasv Valgamaal"  

Kaasrahastanu EL
Valgamaa Arenguagentuur