Valgamaa.ee's kuvatavad uudised

00:53 28.11.2020

Valgamaa parimad ettevõtjad on selgunud.
 

Valga Kultuuri- ja huvialakeskuses 27. novembril toimunud pidulikul tunnustussündmusel kuulutati välja „Valgamaa ettevõtluse auhind 2020" konkursi võitjad. Konkursile laekus 38 tunnustamise ettepanekut.

Aasta tootmisettevõte - Combiwood OÜ
Tõrva vallas asuva ettevõtte põhitegevus on värvitud puitliistude tootmine. Tooteid eksporditakse enamasti Skandinaaviasse ja teistesse Euroopa riikidesse. Ekspordi osatähtsus on 87% . Ettevõte on üks suurimaid tööandjaid maakonnas, töötajaid on 200.
Kategooriasse Aasta tootmisettevõte esitati 11 kandidaati: Miksmaks OÜ; Saavasteloos OÜ; Marico Holding OÜ; Adensen Furniture OÜ; Sandrelle Boutique OÜ; EHA Metalli- ja Puidutooted TÜ; Otepää Lihatööstus Edgar OÜ; Combiwood OÜ; Parmet AS; Otolux AS; Moi Stuudio OÜ.

Aasta teenindusettevõte - SISTEM OÜ, Hotell Metsis.
Pereettevõte pakub kvaliteetset teenindust aastast 2005. Linna ainuke hotell käib uuendustega kaasas ja võtab aktiivselt osa erinevatest ettevõtmistest Lõuna-Eestis. Hea meeskond, parimad toidud ja suurepärane teenindus.
Kategooriasse Aasta teenindusettevõte esitati 10 kandidaati: Kodukohvik Johanna OÜ; Heltsy OÜ; Murimäe Vein OÜ; Väikeloomakliinik Kredo OÜ; Ivika Salong OÜ; J.T. Metsad OÜ; Helen-Projekt OÜ; Sullargo OÜ; Sistem OÜ; GMP Clubhotel ja Pühajärve restoran.

AASTA startija - DENTISTREE OÜ
Ettevõte osutab teenuseid, mida seni pole Otepääl pakutud. Hambakliiniku omanik on ise siit pärit ja panustab kohaliku kogukonna ellu. Ettevõte on  varustatud esmaklassiliste seadmetega, mis juba täna vastavad homsetele nõuetele.
Kategooriasse Aasta startija esitati 3 kandidaati: Dentistree OÜ; KPR EHITUS OÜ; Kodukohvik Johanna OÜ.

Ettevõtluse edendaja - Äärmusliku Spordi AS
Eriolukord ja viimane lumetu talv panid Väikese-Munamäe suusakeskuse proovile. Ettevõte tuli välja uudse ideega – nüüd saab ka keset suve tooltõstukiga mäe tippu sõita ja ekstreemspordihuvilised kasutada kurvilist ja hüpetega 800 meetri pikkust rattarada.
Kategooriasse Ettevõtluse edendaja esitati 3 kandidaati: Kodukohvik Johanna OÜ; Saavasteloos OÜ; Äärmusliku Spordi AS.

ERIAUHIND „Maa sool“  - Otepää Lihatööstus Edgar OÜ
Ettevõte on maapiirkonnas oluline  tööandja, tegutsenud edukalt 30 aastat, annab tööd 35-le inimesele. Ettevõtte asutaja on üks maakonna esimestest naisettevõtjatest, kes andis oma elutöö juhtimise edasi miniale. Koostöös perega on  firma tegevushaaret laiendanud.

ERIAUHIND „Külastajate lemmik“  - Kodukohvik Johanna OÜ
Kõik sai alguse koos sõpradega ühel kenal suvepäeval aias, kui osaleti Valga linna kodukohvikute päeval. Täna iseloomustab ettevõtet  suurepärane tootevalik, imeline teenindus, väga kaunis sisekujundus.  Ja kõige olulisem - maailma parimad koogid!

Konkurssi korraldatakse aastast 2008 ning selle eesmärgiks on tunnustada Valgamaa ettevõtjaid, kes oma hea maine ja aktiivse tegevusega on aidanud kaasa maakonna arengule. Konkursi korraldasid MTÜ Valgamaa Omavalitsuste Liit ja  SA Valgamaa Arenguagentuur. 

Täname märkajaid ja nominentide esitajaid. Täname kõiki maakonna ettevõtjaid ja ettevõtlikke inimesi!

Kultuuripärand