Uudised

15:38 14.01.2020

Eesti toidusektorile Prantsusmaa sihtturu võimalusi tutvustav seminar

EAS koostöös Maaeluministeeriumiga kutsub Eesti toidusektori ettevõtteid 29. jaanuaril Tallinnasse seminarile, kus tutvustatakse Eesti ettevõtjatele Prantsusmaa sihtturu võimalusi.
Eesti maitsed on käesoleval aastal Prantsusmaal fookuses tänu kokandusvõistluse Bocuse d´Or eelvooru toimumisele Tallinnas. Samuti toimub Pariisis 2020. a oktoobris rahvusvaheline toidumess SIAL.

Seminaril osalemine on tasuta. Vajalik eelregistreerimine hiljemalt 22. jaanuaril eas.ee/sihtturuseminar

Enam kui 67 miljoni elanikuga on Prantsusmaa suuruselt teine turg Euroopas. Toiduainete turul hindavad prantsuse tarbijad üha enam kvaliteeti ning maaletoojad otsivad innovaatilisi tooteid. Juba mitu aastat järjest on mahetoodete tarbimine tõusuteel. Eesti maitsed on käesoleval aastal Prantsusmaal fookuses tänu kokandusvõistluse Bocuse d´Or eelvooru toimumisele Tallinnas. Samuti toimub Pariisis 2020. a oktoobris rahvusvaheline toidumess SIAL.

Tule kuulama, milliseid võimalusi pakub Prantsusmaa Eesti toiduainete sektori ettevõtetele!

PÄEVAKAVA

  • Seminaril räägivad Prantsusmaa toiduainete sektori tendentsidest ning prantslaste tarbimisharjumustest maaletooja Taste Distribution ostujuht Arthur Harnois ning agentuuri Wabel kaasasutaja Aurélien Van Berten.
  • Tarmo Virki Eesti ettevõttest Lahhentagge jagab oma kogemuslugu koostööst Pariisi ühe prestiižikama poeketi Bon Marché La Grande Epicerie gurmeekauplusega.

Registreerimine: seminaril osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine hiljemalt kolmapäeval, 22. jaanuaril EASi veebilehel http://www.eas.ee/sihtturuseminar

Kultuuripärand