Uudised

10:41 08.06.2023

Ringdisaini meistriklass - 3 kuuline arenguprogramm tööstusettevõtetele, kandideerimine kuni 15.06.2023

Ringdisain on tootearendusprotsess, mille fookuses on toodete ja teenuste keskkonnamõju vähendamine ning uuenduslike lahenduste leidmine.

Programmi tulemusel jõuavad ettevõtted uue kestliku toote või teenuse prototüübini või loovad tootest teenuslahenduse (prototüübi), mis kindlustab ettevõtte konkurentsivõime ja aitab keskkonnasõbralikkusega suurendada usaldusväärsust klientide ja partnerite seas. 

Ringdisaini meistriklass on terviklik programm, mis koosneb avapäevast, ringdisaini auditist, 5 koolituspäevast, 2 veebiseminarist, disainijuhiga koostööst 27h ulatuses, välisriigi disainijuhi toest 3 h ulatuses, ettevõtete individuaalsest tööst ning programmi lõpuüritusest.

Ettevõttel peab olema piisavalt ressurssi, et tulla programmi 2-3 osalejaga ning läbida programm täies mahus. Osalevas meeskonnas peab olema vähemalt 1 ettevõtte võtmeisik, kellel on oluline roll juhtimisotsuste langetamisel või isik, kes vastutab tootearenduse eest.

Kandideerimine ringdisaini meistriklassi on avatud kuni 15.06.2023

Loe lähemalt Ringdisaini meistriklass - EASi ja KredExi ühendasutus

Lisainfo:
Anet Adamson
roheteenuste projektijuht
innovatsiooni osakond
EASi ja KredExi ühendasutus
+372  5331 6939
anet.adamson@eas.ee