Uudised

11:32 03.07.2024

Valgamaa Arenguagentuuri uus logo

SA Valgamaa Arenguagentuuri uus logo mängib mitmes valdkonnas numbriga kolm. Esmalt sümboliseerib see kolme maakonna omavalitsust – Tõrva, Valga ja Otepää valda. Logo keskmes olevad kolm geomeetrilist kujundit on sümboliks nende omavalitsuste koostööle, näidates, kuidas igaüks neist mängib olulist rolli piirkonna arengus.

Teisalt sümboliseerivad need kujundid ka arenguagentuuri tegevusvaldkondade kolme peamist sihtgruppi: ettevõtjaid, vabaühendusi ja noori.  Iga kujund on iseseisev, kuid nende omavaheline ühendatus näitab selgelt, kuidas  nad  üksteist toetades ja koostöös  moodustavad ühtse terviku maakonna arendamiseks.

Need omavahel seotud kujundid on liikumises ja arengus, peegeldades agentuuri eesmärki suunduda pidevalt edasi ja tuua piirkonda positiivseid muutusi.

Kasutatud värvid – Valga maakonna vapi sinine ning tumehall – sümboliseerivad stabiilsust, usaldusväärsust ja innovatsiooni, mis kõik on olulised väärtused, mida agentuur oma tegevuses esindab.

Logos väljendub selgelt koostöö, ühtsuse ja üksteise toetamise idee, mis on Valgamaa Arenguagentuuri tegevuse ja missiooni aluseks.

Kaasrahastanu EL
Valgamaa Arenguagentuur