Uudised

10:23 04.01.2024

Eesti kultuuririkkuse aasta avasündmus

2024. aastal tähistame teema-aastana Eesti kultuuririkkust.  Märkame, väärtustame ja hoiame Eesti kogukondade ning rahvaste kultuuride mitmekesisust. See on väärtus, mis ühendab kõiki meid, kes me Eestit südames kanname.

Valgamaal toimub kultuuririkkuse aasta avamine 13. jaanuaril kell 14.00  mälumänguga Valgas, Otepääl ja Tõrvas. Võistlema on oodatud ühe kuni nelja liikmelised võistkonnad.  Kuna kohtade arv on piiratud, siis on vajalik eelregistreerimine 11. jaanuariks.
REGISTREERI SIIN  

Sündmust korraldab Eesti Rahvakultuuri Selts koostöös Valgamaa Arenguagentuuriga.

MÄLUMÄNGU REGLEMENT

Täpsem info sündmuse kohta:

Otepääl Kalev Lõhmus, e-post: palubuss@gmail.com

Tõrvas Egon Ilisson, e-post: kuldne@kuldne.com

Valgas Rudo Lilleleht, e-post: lilleleht@gmail.com