Valgamaa.ee's kuvatavad uudised

18:16 17.05.2019

Registreeru UMA MEKK II Taluturule kauplejaks Tallinna Vanalinna Päevadel 31. mai - 2. juuni 2019

Suurepärane kauplemisvõimalus kohaliku toidu ja toitlustusega Tallinna Vanalinna päevadel! Korralduse eest hoolitseb UMA MEKK, kuid oodatud on kõik väiketootjad üle Eesti, kes pakuvad eestimaise talu- ja väiketootmises toodetud toidukaupa, istikuid ja käsitööd.

UMA MEKK II Taluturg Tallinna Vanalinna Päevadel 31.mai - 2. juuni 2019  

Vana-Võrumaa toidukaubamärk ja -võrgustik UMA MEKK korraldab teist korda taluturu Tallinna Vanalinna päevadel, Tallinna vanalinnas Tornide väljakul. Kauplema on oodatud eestimaise talu- ja väiketootmises toodetud toidukauba, istikute ja käsitööga kauplejad. Vahendajad pole laadale oodatud.

Kohatasu päevas on 12 eurot meeter (sisaldab käibemaksu). Elektri kasutamise eest lisandub 10 eurot.

REGISTREERUMINE siin: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyNNEHLe6h6wXpMCpsdVS1JM9PsnxHCHmEZmBPTlWPU_WckQ/viewform?fbclid=IwAR2bde2PfT_bdSFZcVEb4VlvzR2MoXLSNQRofO8eVHwSK_5qOjUBtsGI2O4  

Sel aastal on minek eriline - UMA MEKK taluturg asub otse Tallinna Vanalinna päevade raames toimuva Baltikumi suurima ühise pärimuspeo Baltica õuel. Tornide väljakule püstitatakse  Baltica pärimuspeole sel aastal koguni 5 lava. Keskel  on suur pealava, ja lisaks neli väiksemat lava-küla Eesti eri piirkondade esinejatele. Juba esinejatena tuleb Tornide väljakule 1000 inimest. Lisaks siis külalised-pealtvaatajad. Pärimuspeo pealaval asuvad esinejad üles igal täistunnil ja väiksematel lavadel igal pooltunnil. Välisesinejad saabuvad Tornide väljakule esinema kuuest riigist - Indiast, Tshiilist, Nepaalist, Lätist, Leedust, Ukrainast.

Pärimusküla avamine toimub 31.mail alusega kell 12.00. Õhtul kogunevad Tornide väljakule aga Tallinna tantsuhuvilised, kest toimub vabaõhu tantsuklubi.

Kauplejatel vajalike lubade, tõendite, dokumentide olemasolu ja teavituste ning kooskõlastuste eest (s.h. alkoholimüügi luba) vastutab kaupleja ise. Kauplejal on vaja kaasa võtta oma laud, prügikast ja elektritarbijatel oma pikendusjuhe.Laadakorraldajatel on õigus mittesobivat kaupa laadale mitte lubada või see laadalt kõrvaldada. Lahkudes laadalt palume jätta oma müügiplats maha puhtana.

Ürituse FB leht: https://www.facebook.com/events/293537974888677/  

Lisainfo
Esta Frosch
MTÜ Võrumaa Talupidajate Liit
Toiduvõrgustiku koordinaator 
telefon +372 56455088

www.umamekk.ee

Otsid ajutist tööd või töötajat?
Kultuuripärand