Uudised

16:38 18.04.2019

'Sa oled sinu kalender: Eesmärgid paika' - koolitus

Kas sa tunned, et sinu elu on kellegi teise kontrollitud, olgu need „kiired“ tööülesanded, mida peame tegema või 24h kättesaadav olemine, mis päädib sellega, et me ei puhka, kui vaja. Siis sa vajad just seda koolitust! 

Näita mulle, milline on sinu kalender ja ma ütlen, kuhu sa nii välja jõuad.

Kuupäev: 23. aprill 2019 
Kellaaeg: 10:00-14:00

Toimumiskoht: Dorpati Konverentsikeskus, Petersoni saal 
Maksumus: 10 eurot 
Korraldaja: Persoonibrändi Agentuur 

Koolitus aitab mõista, kuidas on võimalik samm-sammult (kalendrit teadlikult täites) mõjutada lõpptulemust (elustiil, visioon) ning kuidas lõpptulemuse teadmine aitab kontrolli alla saada tänast päeva ja mida sa teed. Tihti tunneme, et meie elu on kellegi teise kontrollitud, olgu need „kiired“ tööülesanded, mida peame tegema või 24h kättesaadav olemine, mis päädib sellega, et me ei puhka, kui vaja. Tulemuseks elu, millega me ei ole rahul ja tulemused, mis ei vasta tegelikele eesmärkidele. Selle koolituse käigus saad ülevaate, kuidas seada eesmärke, kuidas valida, mis on tegelik prioriteet. Koolituse käigus mõistad, kuidas tark valik aitab motiveerida tegutsema ja kuidas õigesti planeerides saad ise kujundada enda elu, tööd või ettevõtte edukust ja millega tuntud oled. Tulemuseks selgem fookus, enda mõjutamise vahendid, mis aitavad jääda tehtud otsuste juurde ning kalendrisissekanded, mida tahad järgida.

Peamised teemad:
- Oma kalendri sisu kujundamine enda huvidest / eesmärgist lähtuvalt.
- Otsuste tegemine, prioriteedi valik.
- Elukujundus, visioon.
- Enesemotivatsioon ja edasilükkamise edasilükkamine.
- Enda takistamine ja kuidas end taas „rajale“ saada.

Oodatud on kõik, kellel on olnud raske seada eesmärke ja seetõttu tunnevad, et iga päev peavad uuesti otsustama ja tegevussuunda valima. Kes soovivad suuremat selgust ja vähem ajakulu eesmärgistamisele ja rohkem aega reaalsele tööle-tegevusele suunata. Neile, kes soovivad kardinaalselt muuta seda, millega nad iga päev tegelema peavad ja millele kulub nende aeg igapäevaselt. Ka neile, kes teavad, mida tegema peavad, aga ei tee seda mingil põhjusel ning neile, kes soovivad töö-eraelus suuremat tasakaalu või osata valida oma päeva rohkem asju, mis on tähtsad ja tulusad, vs lihtsalt kogu aeg „kiire“ olla.

REGISTREERIMINE