Uudised

09:19 02.11.2018

Algas projekti  "Valgamaa tuntuks" viimane etapp

Valgamaalt leiad põhjuseid külastamiseks küllaga - jää üheks päevaks veel ja leia oma lemmik!

 Valgamaa Arenguagentuur korraldab „Valgamaa tuntuks“ viimast kampaaniaetappi, mis kestab 1. novembrist kuni 31. märtsini. Kampaania raames kutsutakse inimesi üles lisama Valgamaa Facebooki rakendusse pildimaterjali Valgamaal kogetust, tutvustatakse põnevamaid sündmuseid ja korraldatakse erinevaid online mõistatusi. Üles laetud pilte on võimalik hinnata ning parimatele jagatakse iga kuu lõpus toimuvatel vaheloosimistel hulgaliselt kohalike ettevõtjate poolt välja pandud auhindu.

„Facebooki pildirakenduse abil saab igaüks üles laadida fotosid Valgamaal veedetud hetkedest, olgu nendeks sündmused, vaatamisväärsused, koomilised ja tähelepanuväärsed situatsioonid või mistahes muud põnevad elamused matkarajalt, kohvikust, kelgumäelt, töölt ja puhkehetkelt. Pilte levitatakse ka VisitValgamaa Instagrami kontol. Paneme palju rõhku Valgamaa sündmuste promomisele. Peatselt saab täiel rinnal nautida talvepealinna võlusid suusakeskustes ja -radadel ning ees ootab tavapärasest rohkem tubaseid tegevusi. Sügis-talvine Valgamaa on imeline, pakkudes juba käesoleval hooajal uusi tooteid ja teenuseid. Kinnitan, et avastamisrõõmu Valgamaal jätkub ja kutsun üles kõiki sellest osa saama. Tule veeda meie looduse rüpes mõnus minipuhkus või nädalavahetus, eelnevalt kogu aga mõtteid ja ideid läbi pildimängu või küsi juhtnööre Valgamaa Turismiinfopunktidest“, kommenteeris Valgamaa turismiarendusjuht Signe Hunt.

„Mis Sa sinna Alpidesse ikka ronid kui Sa Nuustakulgi ära pole käinud! Valgamaa ja muuhulgas Nuustaku ootavad. Lumekahurid on valmis, inimesed rõõmsad ning ettevalmistused sügistalviseks hooajaks täies hoos. Aeg on hakata broneerima puhkemaju nädalavahetuseks ning soetada piletid põnevatele sündmustele. Valgamaa ootab ja Valgamaa pakub. Tule naudi, jäädvusta oma siinsed seiklused ja tee oma sõbrad kadedaks, jagades seda kõike sotsiaalmeedias, lausus „Valgamaa tuntuks“ projektijuht Rainer Paenurk.

„Täname kõiki Valgamaa ettevõtjaid, kes alati hea meelega panustanud ja kaasa mõelnud on. Kui sa sellest kõigest ilma jääda ei taha, siis hoia end kursis ja hüppa juba täna vankrile! Lisainfot leiab www.valgamaa.ee/talvekampaania ning Valgamaa Facebooki lehelt“, lisas Paenurk.

SA Valgamaa Arenguagentuuri missiooniks on muuta oma tegevustega Valgamaa majandus- ja elukeskkond atraktiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. SA Valgamaa Arenguagentuur kuulub maakondlike arenduskeskuste võrgustikku (www.arenduskesused.ee). Projekti on toetatud EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meetme ja Valgamaa Partnerluskogu poolt.

Kultuuripärand