Uudised

15:53 05.04.2018

Valgamaa ja Kagu-Eesti mentorklubi alustasid uut hooaega

4.-5. aprillil 2018 kogunesid Valgamaa ja Kagu-Eesti  25 mentiid ja 12 mentorit Pühajärvele, et alustada selle aasta ettevõtjate mentorklubiga. Aasta jooksul toimub viis eri-teemalist kohtumist, mille vältel pakutakse osalejaile heatasemelisi koolitusi ning motiveerivaid kohtumisi mentorite ja teiste alustavate ettevõtjatega.

 

"Koolitusel õppisid mentorid ja mentiid uusi ärilisi kontseptsioone mängulises õhkkonnas. Osalejad said LEGO klotsid ja õppisid LEGO SERIOUS PLAY metoodika abil rääkima nii endast kui  oma ettevõttest. Kõige lõpuks panid nad paika oma mentoraasta eesmärgid ja sõnastasid tegevuskava, millest nad pihta hakkavad," kirjeldas avakohtumise koolitust innovatsiooni ja strateegia nõustaja Marko Rillo.

Mentoritena jagavad oma kogemusi ja on ettevõtjatele toeks Jana Iljin (Profitkey OÜ), Kairi Rebane (Laurifer Consult OÜ), Toomas Starke (Starfeld OÜ), Imre Arro ( Loodusturism OÜ), Tõnu Karpov (Showtech OÜ), Jaan Konks (Sodalis OÜ), Eve Veski (Põlva talupood ja kodukohvik Tillu), Raul Lepasson (Sanbruno OÜ), Kaido Mäesalu (Liblikaaed OÜ / kompetentsikeskus Tsenter), Evelin Naumanis (koolitaja), Marko Liblik (Eltam OÜ), Kuldar Leis (Peapeal OÜ).

Kohtumised saavad teoks Võrumaa Arenduskeskuse, Põlvamaa Arenduskeskuse ja Valgamaa Arenguagentuuri koostöös.

Mentorklubi tegevusi rahastab Euroopa Liit Euroopa Regionaalarengu Fondi kaudu.

Lisainfo
Ülle Vilo
ettevõtluskonsultant
Tel 510 3254