Uudised

09:02 14.09.2016

Ettevõtlusnädal  2016 Valgamaal 3.10-7.10.2016

Ettevõtlusnädal 2016 pakub 3.-8. oktoobrini hulgaliselt põnevaid üritusi üle Eesti. Nädala eesmärk on jagada ettevõtjatele uusi teadmisi ja vahendada kasulikke kogemusi. Ettevõtlusnädalal toimuvad seminarid, koolitused ning muud sündmused, millel osaledes on võimalik sõlmida koostöösuhteid, tutvustada oma ettevõtet, saada uusi kontakte ja põnevaid teadmisi. Ettevõtlusnädalal leiavad enda jaoks vajalikku infot nii ettevõtlushuvilised kui ka juba tegutsevad ettevõtjad.

Valgamaa Arenguagentuur kutsub osa saama sündmustest, mis toimuvad siin samas Valgas. Valgamaa ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, tunnustades ettevõtja rolli piirkonna arengus, julgustades inimesi tegutsema ettevõtlusega, soodustades omavalitsuste ja ettevõtete vahelist koostööd. Tulemas on koolitus, turismiasjaliste õppereis, seminarid ja Valga linnavalitsuse poolt korraldatud kohtumised ettevõtjatega.

Nädala suurim sündmus maakonna ettevõtjatele on 3. oktoobril, algusega kell 14 Valga Kultuuri- ja Huvialakeskuses - Ettevõtluspäev„START või reSTART“ - näe uusi võimalusi ettevõtluses! Esinejad on Tanel Mehine, Kristjan Lepik, Ruth Mändma, Märt Piir ning päeva modereerib ettevõtja, telesaatejuht ja uudisteankur Mart Mardisalu.

Ettevõtluspäevale on oodatud kõik ettevõtlushuvilised ja ettevõtjad, kes soovivad osa saada tulevikutrendidest, turundusvõimalustest, inspireerivatest esinejatest ning oma kogemust jagavate ettevõtjate lugudest.

Teisipäevased sündmused on Turismiasjaliste õppereis Leetu ning väiketootjatele mõeldud Toidumärgistamise koolitus Valga Maavalitsuse saalis, algusajaks kell 10.00. Koolituse teemad: Mahemärgistuse kasutamine, kvaliteedimärgid, säilivusaja määramine, pakenditele esitatavad nõuded. Koolitaja Aile Viks.

Kolmapäeval toimub Valga linna ettevõtjatele hommikusöögi arutelu „Et Valgas oleks hea elada“. Hommikusöögile sissepääs kutsetega.

Neljapäeval toimub Valga kesklinna ettevõtjate ümarlaud „Kesklinn särama“ ja kesklinna ettevõtjate tunnustusüritus. Sündmus toimub aadressil Raja tn 6, algus kell 17.00.

Reedel kell 13.00 toimub Valga linna turismiettevõtjate sügisseminar Restoranis Lilli.  Kavas on Valga toitlustusasutuste teeninduskvaliteedi monitooringu tulemuste presenteerimine ja parimate tunnustamine ning Valga linna turismi tegevuste kokkuvõte ja uute plaanide arutelu.

Nädalat koordineerib Valgamaa Arenguagentuur.

Valgamaa ettevõtlusnädala üritused on osalejatele tasuta, va õppereis. Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda kodulehel http://www.eas.ee/ettevotlusnadal/valga/ 
Lisainfo: Ülle Vilo, ettevõtluskonsultant, tel 510 3254, ylle.vilo@valgamaa.ee